Уж врял и кипял в медийните среди, този път Димитър

...
 Уж врял и кипял в медийните среди, този път Димитър
Коментари Харесай

Олекна му джоба: Глобиха Рачков за тази глупост в „Като две капки вода“

 Уж врял и кипял в медийните среди, този път Димитър Рачков се издъни. Комикът несъзнателно направи реклама на безалкохолни питиета. Той разясняваше какъв брой леплив е станал подът на сцената.

„ Аз не мога да си отлепя обувките поради този „ Спрайт “… “ – сподели Рачков и се удари по челото, усещайки, че е сгафил.

„ Е, нищо, ще си го платя “ – продължи той.

От Съвета за електронните медии към този момент са се самосезирали и постановили санкция. Най-вероятно тя ще бъде в размер на 3000 лв.. От Съвет за електронни медии от време на време простят неволни гафове, само че това не се случва за пръв път в ефира на „ Като две капки вода “ и санкцията няма да им се размине.

Медията, която излъчва предаването ще я получи. Телевизията има право да я изиска от продукцията, а Маги Халваджиян ще я търси от Рачков.

За него това не е проблем, като се приказва, че на всеки лайф получава скромната сума от 20000 лв.. Той е най-добре платеният ефирен водещ и притегля фенове като магнит пред тв приемниците. Нищо чудно, че комикът самичък предложи да си заплати  и да пие един леден „ Спрайт “.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР